Lang niet iedereen heeft of krijgt gelijke kansen. GroenLinks wil en is dit aan het veranderen. Je kunt er meer over horen en erover meepraten in deze reeks. We kiezen elke keer een andere invalshoek en maken de lezingen zo concreet en lokaal mogelijk.

Eerder is er al een lezing geven over het vluchtelingenproces vanuit VluchtelingenWerk door onze secretaris (Charles Cox) en vanuit IND door onze campagneleider (Anouschka te Lintelo)

Op donderdag 8 maart gaat de lezing over gelijke kansen voor mensen met een beperking. De lezing wordt gegeven door Lydia Vlagsma, inwoner van Den Bosch, lid van GroenLinks en beleidsmedewerker bij Ieder(in).

Verwacht in de komende maanden meer lezingen o.a. over inclusie voor mensen uit de LHBTIQ+ gemeenschap, gelijke kansen voor mensen van kleur waarbij we ook een link leggen met de herdenking van de slavernij afschaffing 150 jaar geleden, een lezing over het gebruik van data en algoritmes voor een inclusievere samenleving en we gaan aandacht besteden aan intersectioneel denken.

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier om op de hoogte gehouden te worden. Hopelijk tot dan!

Niet verplicht, wel handig om evt. wijzigingen door te geven