Link naar online borrel
https://zoom.us/j/8798808344?pwd=N2QxWFBKeWVqbktXTVVrN1V3NnN3QT09
Meeting ID: 879 880 8344
Passcode: 763879

Omdat het leuker is om samen bij een bijeenkomst te zijn vinden we het leuk als je iemand vraagt samen met jou de bijeenkomst bij te wonen. Een huisgenoot, gezinslid of een vriend of vriendin, dat maakt niet uit. Let er wel op dat je ook vanachter je laptop of pc op anderhalve meter van elkaar blijft als dat nodig is.

Borrelpakket
Om de bijeenkomst leuker te maken zenden we je graag een borrelpakket voor 2 personen toe: iets lekkers (non-alcoholisch) te drinken en iets vegetarisch om te knabbelen. Laat het uiterlijk zondag 24 januari weten als je daar gebruik van wilt maken. Op vrijdag 29 januari wordt het pakket dan bij je thuis bezorgd.

Programma
Wethouder Ufuk Kahya en fractievoorzitter Esther de Ruiter leiden het nieuwe jaar in, de programma- en kandidatencommissie voor de gemeenteraadsverkiezing van 2022 stellen zich voor en er is een pubquiz. De avond wordt muzikaal omlijst door singer-songwriter Iris Penning. 

Het handig als je een tweede apparaat met toegang tot internet bij de hand hebt. Bijvoorbeeld een smartphone naast je laptop/tablet, of een tweede smartphone/laptop/tablet.

Laten we er met elkaar een leuke avond van maken. Meld je hier aan en hopelijk tot ziens op 29 januari,
 

Het bestuur van GroenLinks Den Bosch