Aldo Kivits

Campagneleider

Verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van de verkiezingscampagnes, de binding van bestaande leden aan de partij en de werving van nieuwe leden.

 

Als campagneleider ben ik samen met de overige leden van de permanente campagnecommissie verantwoordelijk voor het slagen van onze verkiezingscampagnes. Door een persoonlijke huis aan huis campagne gekoppeld aan de voordelen van moderne (sociale) media bereiken we zo veel mogelijk mensen met onze boodschap. Ook ben ik algemeen bestuurslid in onze mooie gemeente.

 

Ik ben een geboren en getogen Bosschenaar, opgegroeid in de Aa-wijk en na mijn studies politicologie en conflictwetenschappen in Nijmegen en Utrecht inmiddels weer drie jaar woonachtig in de mooiste gemeente van Nederland. Ik ben lid van GroenLinks omdat ik graag bij een club hoor die zich inzet voor een beter, socialer en groener Nederland, met oog voor de toekomst en oog voor elkaar. Mijn hobby’s? Basketballen, hardlopen, festivals bezoeken en zo nu en dan interessante boeken lezen.