GroenLinks bezocht Den Bosch West

Elke maand bezoekt de fractie van GroenLinks Den Bosch een wijk in de gemeente 's-Hertogenbosch. Deze maand bezochten we Schutskamp en Kruiskamp.

We zijn gestart bij de van Neynselgroep locatie de Taling waar werden we ontvangen door de wijkmanager. Daar hebben we in het mooie, nieuwe atrium gesproken over hoe het met hun gaat en hoe in deze woonvoorziening voor ouderen de gang van zorg en welbevinden verloopt.
 
Daaropvolgend werden we ontvangen op jongerencentrum 4West door Powerup073, hier hebben we gezien en gehoord waar zij zich voor inzetten, welke leuke en leerzame activiteiten zij organiseren en wat de plannen voor de toekomst zijn. Daarnaast waren er ook jongeren aanwezig die ons vertelden hoe zij 4West en de activiteiten van Powerup073 vinden.
 
We sloten de middag af bij de Orhan Gazi Moskee waar we werden ontvangen door de voorzitter. We hebben hier de moskee en het ontmoetingscentrum bekeken en gesproken over hoe het met hun gaat. Ook hebben we de plannen gezien van de nieuwe moskee en cultureel centrum dat zij gaan bouwen voor de Bossche Turkse gemeenschap. De plannen zien er veel belovend uit, ze gaan voor een modern en duurzaam ontwerp.