Nieuws

GroenLinks wil een Tiny Forest

GroenLinks wil graag dat het college een locatie gaat zoeken voor een dichtbegroeid minibos. Dit sluit aan bij de ambities van het bestuursakkoord voor vergroening. De fractie stelt hier schriftelijke vragen over.

Lees verder

Werk moet lonen, ook voor mensen met een arbeidsbeperking

‘Werk moet lonen’ roept de VVD altijd. Blijkbaar geldt dit niet voor mensen met een handicap. De staatssecretaris komt met een plan voor hen de loonkostensubsidie af te schaffen en te vervangen door loondispensatie. Antoon van Rosmalen: "Mensen met een handicap veroordeelt zij zo tot levenslange armoede, afhankelijkheid van een eventuele partner en het  gevoel een tweederangsburger te zijn."

Lees verder

GroenLinks wil een nieuw toekomstbestendig theater

Op 3 juli stemt de gemeenteraad over het voorstel om 60,3 miljoen beschikbaar te stellen voor vernieuwbouw van het Theater aan de Parade. Het theater is langzamerhand helemaal versleten. Na jarenlange discussie over de plaats en prijs ligt er nu een nieuw plan.

 

Lees verder

Uitreiking Groen Lintje

Wie krijgt dit jaar het Groen Lintje? Kom vrijdag 22 juni naar de uitreiking! Ufuk Kâhya reikt dan het Bossche Groen Lintje uit. Ufuk is wethouder voor GroenLinks in Den Bosch met de portefeuille Duurzame mobiliteit, Talentontwikkeling en Welzijn.
 

Lees verder

Pagina's