De schoolkantine van De Rijzert heeft gouden beoordeeld verdiend

GroenLinks feliciteert De Rijzert

Enkele weken geleden bezochten Patrick Leenders, Antoon van Rosmalen en Phillippe Gruijthuizen namens GroenLinks Den Bosch een aantal Bossche scholen om aandacht te vragen voor de gezonde schoolkantine. Vorige week kreeg de gezonde schoolkantie van De Rijzert, school voor praktijkonderwijs, een gouden beoordeling. En daar mogen ze heel trots op zijn! GroenLinks wil hen daar van harte mee feliciteren!!

De Rijzert loopt hiermee voorop in onze stad. Veel scholen zijn hard bezig met het aanpassen van het assortiment en de presentatie van de kantine.  "Wat kan de gemeente doen om de scholen daarbij te helpen?", vroeg Patrick Leenders naar aanleiding van dit bezoek aan het college van B&W. "Valt er bij school- en bedrijfskantines ook niet nog een wereld te winnen?" De Rijzert is de enige Bossche school, en één van de weinigen in Nederland, die de gouden beoordeling heeft weten te halen.

Naast de fantastische beoordeling van de schoolkantine heeft De Rijzert ook dit jaar weer het vignet GEZONDE SCHOOL verdiend. Ook dat verdient een felicitatie!