Tijdens de laatste persconferentie bleek opnieuw dat campagnevoeren lastig gaat worden met corona. Het lukt vast niet om fysieke bijeenkomsten te organiseren.

Daarom hebben we hard gewerkt aan het uitbreiden van onze online campagne. De komende maanden gaan we groot(s) inzetten op de meest gebruikte app ter wereld: WhatsApp.

Hiervoor zijn we op zoek naar online campaigners.

Online campaigners werken samen in appteams. Een appteam is een WhatsApp-groep met een stuk of 10 willekeurige online campaigners, verspreid over het hele land. Deze appteams worden de ruggengraat van onze campagne.

Het is noodzaakelijk om ondanks de coronacrisis het gesprek aan te blijven gaan. Met elkaar, maar vooral met anderen. Met onze appteams kunnen we de komende campagne alsnog met honderdduizenden kiezers in gesprek.

 https://groenlinks.nl/word-online-campaigner

Net zoals alle andere teams, hebben ook appteams een aanvoerder nodig! Aanvoerders zijn de schakel tussen het landelijke campagneteam en hun appteam, Zij modereren de gesprekken en motiveren hun appteam. Om elke week nóg beter hun best te doen dan de week daarvoor.

Idealiter zijn het dus mensen die sociaal zijn, een groep kunnen activeren, én een beetje weten hoe WhatsApp werkt.

Vóórdat we op 6 oktober deze campagne af kunnen trappen, hebben we nog ongeveer 100 aanvoerders nodig. Dan weten we zeker dat elke online campaigner ingedeeld kan worden in een appteam.

Meld je dus meteen aan, dan kunnen we volgende week beginnen met deze nieuwe manier van campagnevoeren. https://groenlinks.nl/word-aanvoerder