Lid functioneringscommissie gezocht

GroenLinks den Bosch is op korte termijn op zoek naar een nieuw lid voor de functioneringscommissie.
 
Deze commissie bestaat uit twee leden van GroenLinks die zicht hebben op het werk en functioneren van raadsleden en/of wethouders.
 
De functioneringscommissie voert jaarlijks met alle leden van de fractie van GroenLinks Den Bosch en eventuele wethouders van GroenLinks een functioneringsgesprek. 
 
De vacature staat open voor GroenLinks leden van binnen en buiten de afdeling Den Bosch.

Kennis- en ervaring op het gebied van personeelsmanagement en procesbegeleiding is erg belangrijk voor deze functie. Enige politieke en/of bestuurlijke ervaring is een pre. 

 
Als lid van de functioneringscommissie mag je niet direct betrokken zijn bij het werk van de fractie van GroenLinks in de gemeenteraad van Den Bosch en geen bestuurslid van de afdeling van GroenLinks in Den Bosch zijn. 
 
Het betreft een vrijwilligersfunctie met een vergoeding voor de feitelijk gemaakte onkosten. Meer informatie over het werk van de functioneringscommissie vind je hieronder.
 
Als je interesse hebt in deze functie, dan nodigen we je van harte uit om dit kenbaar te maken. Dit kan door uiterlijk vrijdag 19 april een email met korte motivatie en cv te sturen naar secr@groenlinksdenbosch.nl We nemen dan contact met je op.