Met veel plezier werk ik samen met mijn collega’s aan de toekomst van onze gemeente. Regelmatig is het een uitdagende puzzel die we moeten leggen, waarbij we met schaarste van geld, tijd en mensen, meer mogelijk willen maken. Energie haal ik uit de vele ontmoetingen met inwoners en vrijwilligers, jong en oud. De betrokkenheid en gedrevenheid van onze stadsgenoten maken Den Bosch tot wat het is. Een stad waar iedereen steeds meer mee kan en mag meedoen.

De samenwerkingen binnen onze gemeente, maar ook met andere bestuurders en partners in het land en Europa hebben mij veel gebracht. Ik ben dankbaar voor wat we hebben opgebouwd samen. En trots ben ik op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Dat talenten worden gezien en gewaardeerd en kansengelijkheid toeneemt. Dat we het Rijk zover hebben gekregen om flink te investeren in ons station. Dat we investeren in vergroening en duurzame mobiliteit, in meer gezonde en gelukkige jaren voor iedereen, in het gebruik van data om slimme antwoorden te vinden op maatschappelijke vraagstukken.

Het ging allemaal niet zonder slag of stoot, maar samen met velen hebben we het wel voor elkaar gekregen. We maken impact, voor onze stad. Ik kijk er ontzettend naar uit om dat samen met jullie te mogen blijven doen de komende jaren!