Sinds ik 15 was heb ik mij verdiept in mijn passie, beleid en politiek. Door maatschappijleer ben ik mij meer gaan verdiepen in de politiek en de actualiteit. Sinds 2022 studeer ik daarom ook bestuurskunde in Den Bosch bij Avans. Bij bestuurskunde krijg ik vakken zoals recht, organisatiekunde en economie om de tools te leren om een goede bestuurder te worden.

Het onderwerp dat het dichtst bij mijn hart ligt is het onderwijs, het onderwijs is de basis van de samenleving en het beste middel om de wereld te mooier te maken. School moet een plek zijn waar leerlingen zich ontwikkelen, zich veilig voelen en klaargestoomd worden voor leven in de samenleving en daar wil ik mij voor inzetten. 

Een aantal maanden voordat ik begon aan mijn studie ben ik lid geworden van DWARS, omdat ik mij wilde aansluiten bij de onderwijscommissie van DWARS. Sindsdien ben ik meer gaan doen bij DWARS, ik ben nog steeds lid van 3 DWARS commissies, de onderwijscommissie, de Energie, Duurzaamheids- en Mobiliteit commissie en de programmacommissie. In mijn tijd bij DWARS kwam ik erachter dat ik mij nog meer dan ik van tevoren dacht kan vinden in de politieke kleuren van DWARS en GroenLinks.

Na anderhalf jaar bij DWARS ben ik klaar voor de volgende stap en wordt ik actief bij GroenLinks om Nederland, en in dit geval ‘s-Hertogenbosch, nog inclusiever, groener en socialer te maken.