Vacature voorzitter
Vacature campagneleider
Vacature organisatoren
Vacature talenten

GROENLINKS DEN BOSCH ZOEKT EEN VOORZITTER
Wil jij actief zijn in het hart van onze afdeling? Vind je het leuk om veel verschillende mensen te leren kennen? Zin om GroenLinks Den Bosch nog verder te versterken? Neem dan contact met ons op, want wij zoeken een afdelingsvoorzitter.

Als afdelingsvoorzitter (hij/zij/hen) begrijp je waar GroenLinks Den Bosch voor staat en handel je daarnaar. Vanuit je rol als voorzitter voer je de regie over het geheel van de afdeling en de bestuursactiviteiten in het bijzonder. Samen met de fractievoorzitter en campagneleider vorm je de spil van de afdeling: met zijn drieën trekken jullie samen zoveel mogelijk op. Als voorzitter heb je plezier in het opbouwen en onderhouden van een netwerk, kun je goed communiceren en beschik je over samenbindend vermogen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een groen en links hart zich thuis voelt binnen de afdeling en de voorzitter heeft daarom een open, inclusieve houding.

Het voorzitterschap vraagt tijd maar de hoeveelheid is verschillend per periode. Rond verkiezingstijd en/of bij urgente actuele kwesties zul je wat meer tijd kwijt zijn. Dan is het wat drukker dan op andere momenten. Natuurlijk worden met de overige bestuursleden altijd onderling goede afspraken gemaakt over de tijdsbesteding van bestuurs- en overige taken. De verwachting is dat je gemiddeld 5 tot 8 uur per week aan GroenLinks besteedt. Het betreft een vrijwilligersfunctie, de zittingstermijn is twee jaar. Na deze twee jaar is het mogelijk je herkiesbaar te stellen.

Bekijk HIER de hele vacature. Voel jij je geroepen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar onze afdelingsvoorzitter André Bannink, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06 2699 1214.

----------------

GROENLINKS DEN BOSCH ZOEKT EEN CAMPAGNELEIDER / BESTUURSLID
Wil jij je inzetten voor een groenere, socialere, diversere gemeente? Dan ben jij bij het juiste adres. 

GroenLinks Den Bosch is namelijk op zoek naar een campagneleider/bestuurslid.

Initieer je graag zelfstandig of gezamenlijk activiteiten? Help je graag mee in het bestuur? Zet je graag de lijnen uit voor een permanente campagne voor GroenLinks Den Bosch? Dan zoeken we jou! Voor het bestuur als geheel streven we naar een divers samengesteld team. We nodigen daarom met nadruk vrouwen en mensen van kleur uit om te solliciteren.

Jouw taken:
• Je bent eindverantwoordelijk voor de campagne van GroenLinks Den Bosch.
• Je stuurt de Permanente Campagnecommissie (PCC) aan.
• Je stelt het campagneplan bij de gemeenteraadsverkiezingen op in samenwerking met de afdelingsvoorzitter en de lijsttrekker.
• Je bent contactpersoon van de campagne voor het Landelijk Bureau en andere afdelingen van GroenLinks.
• Je werkt samen met de verbinder en vrijwilligerscoördinator aan het binden van vrijwilligers, sympathisanten en geïnteresseerden.
• Je doet mee aan het trainingstraject voor campagneleiders van het Landelijk Bureau.

Bekijk HIER de hele vacature. Voel jij je geroepen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar onze afdelingsvoorzitter André Bannink, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06 2699 1214.

----------------

GROENLINKS ‘S-HERTOGENBOSCH ZOEKT ORGANISATOREN VOOR ACTIVITEITEN
Ben jij een doener die graag leuke bijeenkomsten organiseert? Dan ben je bij ons op je goede plek. ‘GroenLinks is leuk’-activiteiten zijn bijeenkomsten voor leden en sympathisanten van GroenLinks die samenkomen om ‘iets leuks’ te doen en met elkaar informeel te praten over onze ervaringen en ideeën om onze stad nog groener en socialer te maken. Voorbeelden van zijn:

- Jaarlijkse afvalprikdag (World Cleanup Day);
- Groene zomerfiets tour;
- Bezoeken van bijzondere plekken in de stad;
- Samen helpen bij een sociaal initiatief tijdens ‘NL Doet’;
- Een pubquiz, een politiek café of andere leuke ideeën die je zelf hebt.

De taken bestaan uit:

- Met de Permanente Campagne Commissie (PCC) concrete data afspreken voor de activiteiten;
- Het organiseren van de activiteiten met de betrokken externen;
- Het voorbereiden van de communicatie over de activiteiten samen met de communicatiemedewerker van het bestuur;
- Het zorgen dat er leuke foto’s worden gemaakt van de activiteit;
- Een leuk verslag van de bijeenkomst voor de website.

Deze vrijwilligersfunctie is onbezoldigd, de kosten van de activiteiten worden gedeclareerd bij het bestuur. Afhankelijk van de soort activiteit kan de tijdsbesteding afwisselen, maar gemiddeld kost het 1 á 2 uur per week.

Doe je mee? Stuur dan een email naar onze afdelingsvoorzitter André Bannink, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06 2699 1214.

----------------

GROENLINKS DEN BOSCH ZOEKT TALENTEN
Wil jij je inzetten voor een groenere, socialere, diversere gemeente? Dan ben jij bij het juiste adres. 

GroenLinks Den Bosch is namelijk op zoek naar kandidaten die zich willen inzetten voor onze mooie gemeente. Denk daarbij aan een functie als raadslid, commissielid of lid van het partijbestuur. Ook als vrijwilliger ben je uiteraard van harte welkom bij onze mooie partij!

GroenLinks staat voor een cultuur waarin iedereen zich welkom en thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar. We erkennen en waarderen ieders unieke achtergrond en we werken samen om Den Bosch groener, eerlijker en inclusiever te maken. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen. Daarom nodigen we mensen van kleur en/of met een biculturele achtergrond en vrouwen expliciet uit om te solliciteren reageren.

We vragen in ieder geval aan je dat je:
- verantwoordelijkheid en initiatief neemt;
- betrouwbaar en integer bent;
- gericht bent op samenwerking;

- een pro-actieve, flexibele en dienstverlenende instelling hebt;
- lid bent van GroenLinks of affiniteit hebt met de ideeën van de partij.

Voel jij je geroepen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar onze afdelingsvoorzitter André Bannink, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06 2699 1214.

----------------

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld