GROENLINKS DEN BOSCH ZOEKT EEN DIGITALE-MEDIAMANAGER

Ben jij actief op social media en wil jij GroenLinks ‘s-Hertogenbosch helpen online zichtbaar te zijn? Dan zoeken we jou!

Als lokale digitale-mediamanager (DMM) ben je verantwoordelijk voor de social media accounts van de afdeling. Je maakt van nieuwsberichten op de GroenLinks ‘s-Hertogenbosch-site posts voor social media, je zoekt of maakt afbeeldingen voor themadagen (zoals dierendag of warmetruiendag) en repost relevante berichten van onze GL-wethouder. 

Als DMM sta je in nauw contact met de fractie, bestuur en de campagneleider van GroenLinks Den Bosch. Je houdt contact met het Landelijk Bureau en maakt deel uit van een groot team van DMM’s uit alle hoeken van het land.

Bekijk HIER de hele vacature. Voel jij je geroepen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar onze afdelingsvoorzitter Nick Vollenbroek, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06-2219 9938.

----------------

GROENLINKS DEN BOSCH ZOEKT EEN VRIJWILLIGERSCOÖRDINATOR

Momenteel hebben we een openstaande vacature, om onze campagnes te ondersteunen en vrijwilligers te werven en te verbinden. Ben je gemotiveerd om GroenLinks Den Bosch te versterken door zelfstandig of gezamenlijk activiteiten te organiseren, zowel tijdens de komende verkiezingscampagnes als daar buiten? Dan zoeken we jou!

Bekijk HIER de hele vacature. Voel jij je geroepen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar onze afdelingsvoorzitter Nick Vollenbroek, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06-2219 9938.

----------------

GROENLINKS DEN BOSCH ZOEKT EEN ALGEMEEN BESTUURSLID
Wil jij je inzetten voor een groenere, socialere, diversere gemeente? Dan ben jij bij het juiste adres. 

GroenLinks Den Bosch is namelijk op zoek naar een algemeen bestuurslid.

Als algemeen bestuurslid ben je onderdeel van het afdelingsbestuur. Je bent verantwoordelijk voor een van de bestuurstaken. Deze kunnen uiteenlopen van algemene bestuurswerkzaamheden, zoals het adviseren van de overige bestuursleden, mede organiseren van activiteiten en afdelingscommunicatie naar de leden en naar buiten toe. De daadwerkelijke taken worden in goed overleg met de andere bestuursleden verdeeld.

Voor het bestuur als geheel streven we naar een divers samengesteld team. We nodigen daarom met nadruk vrouwen en mensen van kleur uit om te solliciteren.

Jouw taken:

  • Je bent onderdeel van het bestuur
  • Je onderhoudt contact met de fractie
  • Je bent verantwoordelijk voor de aan jou (in overleg) toebedeelde taak
  • Je ondersteunt de overige bestuursleden in hun taken
  • Je ondersteunt de secretaris bij de (technische) organisatie van algemene ledenvergaderingen

Bekijk HIER de hele vacature. Voel jij je geroepen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar onze afdelingsvoorzitter Nick Vollenbroek, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06-2219 9938.

----------------

GROENLINKS ‘S-HERTOGENBOSCH ZOEKT ORGANISATOREN VOOR ACTIVITEITEN
Ben jij een doener die graag leuke bijeenkomsten organiseert? Dan ben je bij ons op je goede plek. ‘GroenLinks is leuk’-activiteiten zijn bijeenkomsten voor leden en sympathisanten van GroenLinks die samenkomen om ‘iets leuks’ te doen en met elkaar informeel te praten over onze ervaringen en ideeën om onze stad nog groener en socialer te maken. Voorbeelden van zijn:

- Jaarlijkse afvalprikdag (World Cleanup Day);
- Groene zomerfiets tour;
- Bezoeken van bijzondere plekken in de stad;
- Samen helpen bij een sociaal initiatief tijdens ‘NL Doet’;
- Een pubquiz, een politiek café of andere leuke ideeën die je zelf hebt.

De taken bestaan uit:

- Met de Permanente Campagne Commissie (PCC) concrete data afspreken voor de activiteiten;
- Het organiseren van de activiteiten met de betrokken externen;
- Het voorbereiden van de communicatie over de activiteiten samen met de communicatiemedewerker van het bestuur;
- Het zorgen dat er leuke foto’s worden gemaakt van de activiteit;
- Een leuk verslag van de bijeenkomst voor de website.

Deze vrijwilligersfunctie is onbezoldigd, de kosten van de activiteiten worden gedeclareerd bij het bestuur. Afhankelijk van de soort activiteit kan de tijdsbesteding afwisselen, maar gemiddeld kost het 1 á 2 uur per week.

Doe je mee? Stuur dan een email naar onze afdelingsvoorzitter Nick Vollenbroek, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06-2219 9938.

----------------

GROENLINKS DEN BOSCH ZOEKT TALENTEN
Wil jij je inzetten voor een groenere, socialere, diversere gemeente? Dan ben jij bij het juiste adres. 

GroenLinks Den Bosch is namelijk op zoek naar kandidaten die zich willen inzetten voor onze mooie gemeente. Denk daarbij aan een functie als raadslid, commissielid of lid van het partijbestuur. Ook als vrijwilliger ben je uiteraard van harte welkom bij onze mooie partij!

GroenLinks staat voor een cultuur waarin iedereen zich welkom en thuis voelt, met oprechte aandacht voor elkaar. We erkennen en waarderen ieders unieke achtergrond en we werken samen om Den Bosch groener, eerlijker en inclusiever te maken. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit én de diversiteit van onze mensen. Daarom nodigen we mensen van kleur en/of met een biculturele achtergrond en vrouwen expliciet uit om te solliciteren reageren.

We vragen in ieder geval aan je dat je:
- verantwoordelijkheid en initiatief neemt;
- betrouwbaar en integer bent;
- gericht bent op samenwerking;

- een pro-actieve, flexibele en dienstverlenende instelling hebt;
- lid bent van GroenLinks of affiniteit hebt met de ideeën van de partij.

Voel jij je geroepen? Stuur dan een email naar onze afdelingsvoorzitter Nick Vollenbroek, voorzitter@groenlinksdenbosch.nl of bel 06-2219 9938..

----------------

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld