- Werkgroep 'Fractie'
Deze werkgroep dient als incidentele ondersteuning voor de fractie. Op onregelmatige basis wordt ze elkaar geroepen door de fractie om mee te denken met een bepaald onderwerp, om dingen uit te zoeken of om zaken uit te werken. Meedoen? Geef je op in onderstaand formulier.

- Werkgroep Diversiteit en Inclusie
De werkgroep heeft als doel om onze afdeling diverser en inclusiever te maken. Deelnemers aan de werkgroep helpen mee acties te bedenken en uit te voeren die nodig zijn om dat te bereiken. Meedoen? Geef je op in onderstaand formulier.

- Werkgroep PCC (Permanente Campagnecommissie)
De Permanente Campagnecommissie zorgt ervoor dat GroenLinks tijdens en buiten campagnetijd zichtbaar is. Ben jij een doener die graag leuke bijeenkomsten organiseert? Lees hier meer.

- Nieuwe werkgroep: 'Datastad' en 'Wonen'
We zijn op naar mensen die twee thema's willen uitdiepen: Datastad en Wonen. Heb je interesse om mee te doen, of wil je meer weten? Laat het weten via het formulier

- Wil je iets doen, maar weet je niet precies wat?
Laat het ons weten en we nemen contact met je op. Misschien staat er iets bij de vacatures waar je interesse in hebt. Of maak een praatje met ons en andere GroenLinksers tijdens het maandelijkse GroenLinks-café, elke derde vrijdag van de maand. Zie de agenda voor het eerstvolgende café.